Naleveringen

Menken Maritiem is het adres voor originele onderdelen. We hebben geen artikelen die al bij watersportwinkels of webshops te koop zijn. We hebben wel de originele componenten die specifiek voor onze boten zijn gemaakt. We hebben nieuwe kabelaringen op voorraad.

Buiskappen

De originele buiskap van Fred Schot is via Perfect Boat Cover direct online te bestellen. Veelal uit voorraad, binnen twee weken ter plaatste op jouw boot gemonteerd.

Service

Menken Maritiem is een jachtbouwer. We weten dat veel van onze klanten gewoonweg willen genieten op het water en volledig ontzorgd willen worden. Daar geven wij invulling aan door, samen met onze partners, alle operationele taken van u over te nemen.

Of het nu gaat om onderhoud, stalling, transport, verzekeren, financieren of zelfs uw ligplaats: wij hebben het netwerk en kennen de partners die het voor u regelen. Mocht uw specifieke wensen hebben, laat het ons weten en wij zijn u graag van dienst!

Winterstalling

op de werf in Ter Aar is altijd ruimte in de winterstalling. We stallen alleen door ons gebouwde boten. Met de standaard maatvoering stallen we heel efficient. Er is ruimte voor 125 sloepen en motorjachten tot 12 meter en tot 9 ton. Tijdens deze stalling kan het bij ons gevestigde Menken Service alle werkzaamheden aan uw boot uitvoeren, van antifouling en motoronderhoud tot volledige refit.

Zomerstalling

Aan de kade hebben wij enkele ligplaatsen beschikbaar en als u maar een paar keer per jaar wilt varen, kunnen wij uw sloep zelfs binnen stallen. De dag voordat u wilt varen belt of mailt u ons en wij laten de boot voor u te water en leggen hem klaar voor gebruik. Uiteraard controleren wij voor u het brandstofpeil en kijken wij of het schip er netjes vaarklaar bij ligt. Na uw vaartocht leggen we de boot weer droog in de loods. Gemak dient de klant!

Verkoop bemiddeling via www.sloep.nl

De gebruikte boten afdeling van Menken Maritiem is sloep.nl. Wilt u uw (kajuit-)sloep of tender verkopen? Sloep.nl is de partij voor succesvolle verkoop van uw boot. Wij hebben de klant of we vinden hem. Omdat sloep.nl gebruik kan maken van alle faciliteiten van Menken Maritiem BV, kan zij tegen lage kosten de verkoop van uw boot realiseren. Informeer naar de voorwaarden via info@sloep.nl of bel 0172 604742

Onderhoud & Servicewerk

Menken Service is bij ons in het pand gevestigd en staat onder leiding van Reyer Romijn. Stofvrij lakwerk, regulier onderhoud, schadeherstel of uitgebreid refit-werk: het serviceteam is van alle markten thuis en vult elkaar naadloos aan. Als we specifieke kennis tekort komen of als we weten dat een derde het efficienter en beter kan, schakelen wij vaste specialisten in. De ruime werkplaats, de overdekte kade en de centrale ligging dragen bij aan een efficiƫnte bedrijfsvoering. Wanneer u uw schip bij Menken Service aanbiedt vult een medewerker samen met u het intake formulier in, waar zonder verrassingen vaste prijzen met u worden afgesproken. U bereikt Menken Service op 06-40701049.

Transport service

Menken Maritiem kan voor haar klanten het transport regelen naar iedere bestemming, of het nu binnen Nederland is of internationaal.

Steeds vaker zien wij klanten kiezen om een seizoen het schip in het buitenland te stationeren. Tijdens uw vakantie beschikken over uw eigen schip is natuurlijk geweldig. Door de nauwe contacten van Menken maritiem met gespecialiseerde transport bedrijven, maakt het geheel ook nog betaalbaar en gemakkelijk.

Ook voor de winterstalling van uw sloep, kajuitsloep of motorjacht kunt u gebruik maken van onze transportmogelijkheden.

Uw Schip Verzekeren of financieren

We werken al ruim 14 jaar samen met DNA adviesgroep. Ze bieden scherpe tarieven, goede condities en een nuchtere, betrouwbare kijk op uw verzekerings- en financieringswensen. Uiteraard zijn al uw aanvragen vrijblijvend. U kunt via deze link een voorlopige dekking opvragen.