Service

Menken Maritiem is niet alleen jachtbouwer. Veel van onze klanten willen gewoonweg genieten op het water en worden graag volledig ontzorgd. Daar geven wij invulling aan door alle operationele taken van u over te nemen.

Of het nu gaat om onderhoud, stalling, transport, verzekeren, financieren of zelfs uw ligplaats: wij hebben het netwerk en kunnen het voor u regelen. Mocht uw specifieke wensen hebben, laat het ons weten en wij zijn u graag van dienst!

Winterstalling

Menken Maritiem biedt alleen aan haar eigen klanten winterstalling aan. Dat betekent dat maatgevingen bekend zijn waardoor er zeer efficient gestald wordt. Er is ruimte voor 125 schepen varierend in lengte van 6 tot 12 meter en tot 9 ton. Tijdens deze stalling kunnen er allerlei werkzaamheden uitgevoerd worden, van antifouling tot aan aanpassing complete technische systemen. Alles uiteraard in overleg tegen vaste vooraf afgesproken tarieven. Wanneer u uw schip bij Menken Service aanbiedt dan zal een medewerker van de Technische Dienst samen met u een intake formulier invullen waar u al uw wensen kenbaar kunt maken.

Zomerstalling

Aan de kade hebben wij enkele ligplaatsen beschikbaar en als u maar een paar keer per jaar wilt varen, kunnen wij uw sloep zelfs binnen stallen. De dag voordat u wilt varen belt of mailt u ons en wij laten de boot voor u te water en leggen hem klaar voor gebruik. Uiteraard controleren wij voor u het brandstofpeil en kijken wij of het schip er netjes vaarklaar bij ligt. Na uw vaartocht leggen we de boot weer droog in de loods. Gemak dient de klant!

Verkoop bemiddeling via www.sloep.nl

De gebruikte boten afdeling van Menken Maritiem is sloep.nl. Wilt u uw (kajuit-)sloep of tender verkopen? Sloep.nl is de partij voor succesvolle verkoop van uw boot. Wij hebben de klant of we vinden hem. Omdat sloep.nl gebruik kan maken van alle faciliteiten van Menken Maritiem BV, kan zij tegen lage kosten de verkoop van uw boot realiseren. Informeer naar de voorwaarden via info@sloep.nl of bel 0172 604742

Onderhoud & Servicewerk

Menken Service staat onder leiding van Reyer Romijn. De technische dienst bestaat uit monteurs die alle benodigde disciplines beheersen. Stofvrij lakwerk, regulier onderhoud, schadeherstel of uitgebreid refit-werk: het serviceteam is van alle markten thuis en vult elkaar naadloos aan. Als we specifieke kennis tekort komen of als we weten dat een derde het efficienter en beter kan, schakelen wij vaste specialisten in. De ruime werkplaats, de overdekte kade en de centrale ligging dragen bij aan een efficiƫnte bedrijfsvoering.

Transort service

Menken Maritiem kan voor haar klanten het transport regelen naar iedere bestemming, of het nu binnen Nederland is of internationaal.

Steeds vaker zien wij klanten kiezen om een seizoen het schip in het buitenland te stationeren. Tijdens uw vakantie beschikken over uw eigen schip is natuurlijk geweldig. Door de nauwe contacten van Menken maritiem met gespecialiseerde transport bedrijven, maakt het geheel ook nog betaalbaar en gemakkelijk.

Ook voor de winterstalling van uw sloep, kajuitsloep of motorjacht kunt u gebruik maken van onze transportmogelijkheden. Ook huur van een trailer behoort tot de mogelijkheden waardoor u uw transportkosten zoveel mogelijk beperkt.

Uw Schip Verzekeren of financieren

We werken al ruim 14 jaar samen met DNA adviesgroep. Ze bieden scherpe tarieven, goede condities en een nuchtere, betrouwbare kijk op uw verzekerings- en financieringswensen. Uiteraard zijn al uw aanvragen vrijblijvend. U kunt via deze link https://www.dnaverzekeringen.nl/menken-maritiem een voorlopige dekking opvragen.