Riffler, experience the jet-set

We kunnen een nieuwe Riffler leveren in februari 2026.

De 12 meter lange Riffler is een onvervalste Amerikaanse Down-East lobsterboat: geringe diepgang om de lobster creeks te kunnen bevaren en een forse waaiersteven om over zee op snelheid weer terug te keren. Menken Maritiem was in 2001 een van de eerste Europese werven die een Amerikaanse down-East lobsterboat op de markt bracht. We maakten er het "Best of two worlds" van, door Europese degelijkheid te combineren met Amerikaanse stijl en vaareigenschappen.
Zet uw Riffler bij afgaand tij rustig neer op het strand of het wad. Vrijer kan de vaarbeleving niet zijn!
De kuipindeling van de Riffler kan op verschillende manieren worden ingevuld. We bouwen de boot naar uw wens en specificaties.
Rule the waves and the beach!

Zo makkelijk als de Riffler droogvalt, zo graag pakt ze serieus water. De bouwtekeningen van de Riffler is door Lloyds gekeurd, Menken Maritiem kan uw Riffler dus leveren met een Lloyds certificaat op romp en constructie leveren. Uiteraard voldoet de Riffler ook aan de CE-eisen in categorie B (zeegaand).
zet uw koers naar vaarplezier.
De waterjet aandrijving maakt de Riffler een van de meest onderscheidende boten in Europa. Geringe diepgang, draaien om de as, dwarsuit varen. de Riffler biedt het allemaal.
De Lloyds gekeurde constructie is niet alleen op papier een unieke feature van de Riffler.
we varen namelijk niet op papier.