Reeves36, intimate cruising

We kunnen een nieuwe Reeves36 leveren in voorjaar 2026.
Ons demoschip is direct leverbaar. Deze boot uit 2021 heeft een nieuwprijs van € 485.605,-.
We bieden haar met 2 jaar volledige werfgarantie aan voor € 379.500,-.

De Reeves36 is een model in de Custom serie van Menken Maritiem. Dit jacht is ontworpen om 2 personen niets tekort te laten komen. In het moderne interieur vindt u een ruim twee-persoons bed, separate douche en toilet en een extra 2 persoonsbed onder het stuurhuis.

Naast de overzichtelijke stuurpositie is een luxe meevaarstoel geplaatst. Hierachter een bank en het keukenblok.

Achterin de open kuip is nog een fraaie rondzit te vinden, met doorgang naar het forse zwemplatform.
De romp van de Reeves is zo ontworpen dat zij langzaamvarend een goede koersstabiliteit heeft en snelvarend goed planeert. De boot is leverbaar met diverse motorconfiguraties van 110 tot 2 * 300 PK PK. De Reeves kan zowel met schroefas aandrijving worden geleverd als met Hamilton waterjets.
De eerst verkochte interieurvariant is ontwikkeld voor 2 personen. Die zullen op de Reeves veel ruimte en luxe ervaren. Het interieur is volledig uitgevoerd in teak. Aan bakboord zijn de douche en de toilet gescheiden van elkaar en aan stuurboord zijn 2 comfortabele kuipstoelen ge-integreerd.

Naast de indeling met 2 zitbanken achterin de kuip kan men ook kiezen voor een groot centraal zonnebed met links en rechts een doorloop. Details in het interieur kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

In de kuip vindt u voorin de stuurstand aan stuurboord met hierachter de kombuis en een meevaar-stoel aan bakboord met een zitbank erachter. Achterin de kuip is een gezellig zitje gecreeerd met open doorgang naar het ruime zwemplatform.

De Reeves is ook met gesloten stuurhuis leverbaar. Ook kan in het achterschip een tweede hut met 2-persoons bed worden gemaakt. Een hondekooi onder de stuurhut behoort ook tot de mogelijkheden. Iedere Reeves gebouwd naar uw wensen en specificaties.