Reeves, intimate cruising

We kunnen een nieuwe Reeves leveren in december 2022.

De Reeves is een model in de Custom serie van Menken Maritiem. Deze 37 voeter is ontworpen om 2 personen niets tekort te laten komen. In het moderne teakhouten interieur vindt u een ruim twee-persoons bed, separate douche en toilet en een zitje voor 2 personen.
De romp van de Reeves is zo ontworpen dat zij langzaamvarend een goede koersstabiliteit heeft en snelvarend goed planeert. De boot is leverbaar met diverse motorconfiguraties van 75 tot 2 * 315 PK. De Reeves kan zowel met schroefas aandrijving worden geleverd als met Hamilton waterjets.
De eerst verkochte interieurvariant is ontwikkeld voor 2 personen. Die zullen op de Reeves veel ruimte en luxe ervaren. Het interieur is volledig uitgevoerd in teak. Aan bakboord zijn de douche en de toilet gescheiden van elkaar en aan stuurboord zijn 2 comfortabele kuipstoelen ge-integreerd.

Naast de indeling met 2 zitbanken achterin de kuip kan men ook kiezen voor een groot centraal zonnebed met links en rechts een doorloop. Details in het interieur kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.

In de kuip vindt u voorin de stuurstand en een meevaar-stoel. Hierachter de kombuis aan stuurboord en een bank aan bakboord. Achterin de kuip is een gezellig zitje gecreeerd met open doorgang naar het zwemplatform.

De Reeves is ook met gesloten stuurhuis leverbaar. Ook kan in het achterschip een tweede hut met 2-persoons bed worden gemaakt. Een hondekooi onder de stuurhut behoort ook tot de mogelijkheden. Iedere Reeves gebouwd naar uw wensen en specificaties.