Hudson, the Lounge Experience

Een nieuwe Hudson26 is in maart 2025 leverbaar vanaf € 119.750,-.

Sinds 2007 bouwen wij de Hudson. Daarmee waren wij trendsetter in het latere "tender" segment.
De klassieke rompvorm van de Hudson is afgeleid van de Amerikaanse Eastcoast lobsterboats. Hier speelde beperkte diepgang een belangrijke rol, terwijl de forse waaiersteven ervoor zorgde dat de schepen zich op open water goed oprichtten en droog voeren. De grote open spiegel geeft het gevoel nog dichter op het water te ziiten.

In 2021 introduceerden we een nieuwe deck-layout. Met meer zitplaatsen en een groter zonnedek voor de stuurstand. De eerste boten met de nieuwe lay-out zijn afgeleverd en er staan er 3 in het orderboek.
Het ontwerpteam van Martin de Jager is er wederom in geslaagd om klassieke lijnen te vervlechten met de modernste techniek en optimaal comfort voor dagtochten met iets extra's.

De Hudson is ontworpen voor sloepvaarders die behoefte hebben aan meer comfort aan boord, zoals een afsluitbaar toilet, koelkast en meer "Lebensraum". Ook een buitendouche, spoelbakje en gaspitje behoort tot de mogelijkheden.

Internationaal worden vergelijkbare modellen ook als tenders voor megajachten verkocht.

De dek- en kuipindeling van de Hudson bewijst eens te meer dat de kennis en het inzicht van een goede jachtontwerper een grote toegevoegde waarde heeft. Buiten staat de stuurconsole verder naar achter dan in veel andere tenders. Hierdoor is er voor de stuurconsole ruimte voor een royale, sociale rondzit, waar 8 gasten comfortabel kunnen zitten. De tafel in de rondzit is verstelbaar, zodat in een handomdraai een ruim zonnedek of een slaapplaats ontstaat.
In de voorpunt vindt u een elektrisch toilet.

In de standaarduitvoering treft u veel massief teakhout aan, u kiest zelf de kleur van de buiskap en de kussenset.

De grootst mogelijke motor die geplaatst kan worden is de 250pk sterke Yanmar motor met electronische bediening en uitgebreid instrumentarium.

Iedere Hudson wordt naar klantspecificaties uitgewerkt en gebouwd, om zo een onvergelijkbare vaarervaring te garanderen.