Dutchess, Crossing oceans
Rompnummer 2 is in vergevorderd afbouwstadium en kunnen we in 2025 opleveren voor € 850.000,- excl. BTW

Met een lengte van 14.95 is de Dutchess vaarbewijsvrij. Ze is 4.85 meter breed en heeft een doorvaarthoogte van 4.25. Als waterverplaatsend zeegaand jacht is de Dutchess een comfortabel jacht met luxe accommodatie voor 6 personen in 3 hutten.

De Dutchess is een eerbetoon aan de Gouden Eeuw van de Hollandse jachtbouw, de jaren '70. In deze periode tekenden onder ander Henk Lunstroo en Willem de Vries Lents prachtige jachten en kotters die veelal in staal werden gebouwd. De Dutchess doet deze tijden herleven, een geheel nieuw ontwerp met klassieke lijnen en een traditioneel interieur.

The Dutchess is in opdracht ontworpen, gebouwd en geleverd. Om de investering in de mallen en initiële engineering te temperen is bouwnummer 2 voor eigen rekening opgestart.
Aankomst van een Dutchess in de haven van Rotterdam.
De krachtige lijnen van de Dutchess laten zich vanuit iedere invalshoek bewonderen.
De gastenhut heeft een ruim Frans bed en is in het voorschip gesitueerd.
In de tweede badkamer treft u een douche, electrisch toilet en een wastafel aan.
Ruimte, licht en lucht waren de functionele eisen voor het interieur. Martin de Jager heeft zich met zijn team ingeleefd in de wensen van veeleisende klanten.
In het pilothouse vindt u de stuurstand, een dinette en een ruime pantry. Ontworpen door mensen die weten hoe u straks door een schip wilt bewegen.
De owners-cabin heeft een vrijstaand bed en volop kastruimte.
De grandeur van de Dutchess gaat hand in hand met functionaliteit en een robuuste uitstraling. Uiteraard kan de Dutchess onder Lloyds keur gebouwd worden.